delacour actuarieel advies
Print pagina

Missie en Werkwijze

Vanuit actuarieel oogpunt adviseren en begeleiden van opdrachtgevers, hun klanten en hun medewerkers op het gebied van pensioenregelingen, verzekeringen en actuariŽle diensten.

Ik lever toegevoegde waarde door een (actuariŽle) brug te zijn tussen de opdrachtgever en interne en externe belanghebbenden. Hierbij hanteer ik een coachende manier van werken, met als uitgangspunten:

  • Helder maken van het te bereiken resultaat

  • Vertalen van het resultaat in een aanpak vanuit de aanwezige mensen, middelen en processen

  • Begeleiden van de weg naar het resultaat

  • Evalueren en borgen van resultaten

Ik breng mee een combinatie van actuariŽle kennis en vaardigheden, brede en diepgaande pensioenkennis, inzicht in mensen, processen en systemen en een coachende manier van werken. Hierdoor ben ik in staat opdrachtgevers te helpen bij de uitvoering van werkzaamheden of implementatie van veranderingen.

Tegelijkertijd stimuleer ik het proces dat medewerkers zich meer bewust worden van de bedrijfsdoelstellingen, hun bijdrage in de realisering daarvan en wat er nodig is om effectiever te worden. Dit stimuleert medewerkers zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen en leidt tot meer gemotiveerde medewerkers die in staat zijn zelfstandig oplossingen te bedenken en uit te voeren. 

Saffier 34, 1625 RB Hoorn
Mobiel
E-mail
06 - 513 290 93
gerard@delacouradvies.nl
 

Resultaat en Vertrouwen